A pénztárgépcserével Ön is jól jár!

pénztárgép

Aki kereskedelemben tevékenykedik, az jól tudja, hogy mennyire fontos folyamatosan figyelni a változásokat. Bármikor hozhatnak egy új rendeletet, bármikor életbe léphet egy új szabályozás, ami befolyásolja, hogy mit és hogyan kell alkalmazni a törvényes üzletvezetés érdekében. A pénztárgépekkel kapcsolatosan például mindig van valami újdonság, ami változást eredményez. Nagyon oda kell figyelni, hogy mi az, ami még érvényes és mi az, ami már nem, különben könnyen bírság lehet a vége a könnyelműségnek.

Az online pénztárgépek üzemeltetésével kapcsolatban eddig is voltak változások, de folyamatosan történnek újabbak is. Az aktuális módosítások az online pénztárgépek euróra történő átállását érintik, emellett lényeges változás, hogy nem minden, eddig használatban lévő pénztárgép számít már érvényesnek. Több olyan pénztárgép is forgalomban van még, ami viszont a későbbiekben már visszavont forgalmazási engedélyűnek számít. Ezeket a pénztárgépeket legkésőbb 2022-ig le kell cserélni. A pénztárgépcsere már önmagában egy költséges dolog, így érthető, ha nem örül az ötletnek egyik kereskedő sem. Nekik szeretnénk segíteni a pénztárgépcserével kapcsolatban.

Forduljon hozzánk bizalommal, és ismerje meg ajánlatunkat, amivel csakis jól járhat! Megújult honlapunkon bemutatjuk, hogy milyen kedvező feltételekkel valósítjuk meg a hozzánk forduló ügyfelek számára a pénztárgépcserét. Ennek értelmében a régi, visszavont forgalmazási engedélyű pénztárgépeket beszámítjuk, és az új pénztárgép árából levonjuk az értéküket, tehát Önnek nem kell teljes áron új pénztárgépet vásárolnia, ha a régit beszámíttatja, illetve él a pénztárgépcserével! Éljen a lehetőséggel, szabaduljon meg a régi pénztárgéptől és vásároljon újat kedvező áron! Természetesen a pénztárgépcsere eredményeként kapott új pénztárgépek átszemélyesíthetőek, minden törvényi előírásnak megfelelnek, és rendelkeznek a legfontosabb funkciókkal.

Lépjen velünk kapcsolatba a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és tudjon meg minden fontos részletet a pénztárgépcsere feltételeiről!