Fesztiválokra való kitelepüléshez ajánljuk a Fiscat iPalm+GPS speciális hordozható online pénztárgépet!

A nyár egyben a fesztiválszezont is jelenti, amikor nagyon sok szolgáltató, kereskedelmi cég kitelepül a különböző rendezvényekre. Elég csak például a rengeteg, kis fa házakban található vendéglátósokra gondolni. De mi a helyzet ezekben az esetekben az online pénztárgépekkel? Természetesen a cégeknek nyugtaadási kötelezettségük a fesztiválokon is van. Nézzük, mit mond az online pénztárgépekkel kapcsolatos, ide vonatkozó szabályozás, kiknek érdemes beszerezni a Fiscat iPalm+GPS speciális hordozható online pénztárgépet!

Azt, hogy melyik vállalkozásnak kell a kitelepülés során online pénztárgépet üzemeltetnie, a TEÁOR besorolás határozza meg. Például a rendezvényeken elkészített ételek értékesítése az éttermi, mozgó vendéglátás szakágazatba tartozik. A gépi nyugtaadás csak abban az esetben nem kötelező, ha mozgó szolgáltatásnyújtás esete áll fenn, azaz a vendéglátó egység valóban helyváltoztató, nem biztosít ülőhelyet, felszolgálást, és nem is tartózkodik huzamos ideig egy helyen. Ilyen például a rendezvény területét bejáró fagylaltos kocsi.

Azonban azoknak a vállalkozásoknak, amelyek nem ebbe a kategóriába esnek, a kitelepülés során is kötelező az online pénztárgép használata. Ehhez a legjobb megoldás egy Fiscat iPalm+GPS speciális hordozható online pénztárgép beszerzése, amely nem csak fix helyiségben üzemeltethető. A készülék jó választás a kitelepülésekhez, hiszen megbízható megoldást kínál, minden fesztiválon, családi rendezvényen megállja a helyét.

A Fiscat iPalm+GPS speciális hordozható online pénztárgép beszerzése megéri már akkor is, ha egy szezonban csak egy vagy két kitelepüléses alkalom várható. Ezeken a rendezvényeken a hatalmas tömegnek köszönhetően általában óriási bevételre tesznek szert a vendéglátó egységek és más kereskedelmi tevékenységet folytató cégek, ezért a készülék hamar visszahozza az árát.

Kitelepülést tervez? Szerezze be tőlünk a Fiscat iPalm+GPS speciális hordozható online pénztárgépet, ne szalassza el már az idei szezont sem! Ha kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, bátran keressen fel minket!