Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgépek kis és közepes forgalmú vállalkozásoknak!

A NAV dönti el, hogy milyen pénztárgépet használjon nap, mint nap, de az Ön joga kiválasztani, hogy pontosan milyen típusú legyen az új, online pénztárgépe! Az online pénztárgépek világában szerencsére hatalmas választék elérhető, ennek köszönhetően mindenki megtalálhatja azt a berendezést, ami a legjobban képes kiszolgálni az igényeit és hasznos eszközzé válik a mindennapi munka során.

A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgép egyike azoknak a modelleknek, amiket érdemes közelebbről is megszemlélni és számításba venni a rendszeres használatukat. Mit tud egy ilyen modell, ami közel sem csak átlagos tulajdonságokkal bír?

A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgép mindazoknak ideális berendezés a kasszában, akik alapvetően kis vagy közepes forgalommal működő üzletet visznek. Egyetlen ilyen pénztárgépre 16 kasszás léptethető be, tehát már egy modell is jól kihasználható. A használata könnyen elsajátítható, a tervezők arra törekedtek, hogy egyszerűen kezelhető és minden felesleges funkciótól mentes berendezést állítsanak össze. A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgépen a gombok elhelyezése, színe is az egyszerűbb kezelésnek van alárendelve. A modern Lcd kijelző és a háttérvilágítás minden felhasználó számára egyértelmű, hibamentes leolvasást tesz lehetővé. A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgép kompakt, kis méretű, ennek köszönhetően helytakarékos, mégis sokoldalú. Ha arra van szükség, gond nélkül szállítható, áthelyezhető.

A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgéphez olyan kiegészítők csatlakoztathatók, amik a mindennapos munkát és a pénzkezeléshez kapcsolódó feladatokat megkönnyítik. Ilyen a mérleg, a vonalkódolvasó és a kasszafiók is.

Forduljon hozzánk bizalommal, mert a mi pénztárgép áruházunkban Ön is garantáltan rátalál arra a készülékre, amire üzlete gördülékeny működését és a vevői profi kiszolgálását is alapozhatja! A Fiscat Neon+ pénzváltós online pénztárgépről, egyéb termékeinkről bővebb felvilágosítást a honlapunkon megtalálható elérhetőségeink bármelyikén tud kérni!